Ιστορία

Το εργαστήριο – Μισός αιώνας ιστορία…

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο ΛΩΡΕΝΤΗ ιδρύθηκε το 1949 από τον Εμμανουήλ Λωρέντη. Στην δεκαετία του ’70 αναλαμβάνει την διοίκηση του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου ο Ιωάννης Λωρέντης και δημιουργείται η Ε. Λωρέντης – Ι. Λωρέντης ΟΕ.

Στα επόμενα χρόνια η εταιρεία αποκτά ιδιόκτητα ακίνητα επί της οδού Πρωτοπαπαδάκη 36 στο Γαλάτσι, 540 τμ, εκσυγχρονίζει τον μηχανολογικό εξοπλισμό και τις τεχνικές εγκαταστάσεις της και το 1989 μετατρέπεται σε Ανώνυμη εταιρεία.

Το 1992 η εταιρεία μετά από επίπονες προσπάθειες της διοίκησης κατορθώνει να μπει στην Γερμανική αγορά και να πραγματοποιήσει εξαγωγές.

Αυτό το γεγονός οδηγεί την εταιρεία σε διερεύνηση νέων Ευρωπαϊκών τεχνικών πάνω στην οδοντιατρική όπως υαλοκεραμικές στεφάνες, τεχνική εμφυτευμάτων και σε νέα προϊόντα ώστε να κερδίσει έδαφος στην Ελληνική αγορά και να προσφέρει αυτά που ζητά η Ευρωπαϊκή. Προχωρά σε επενδύσεις μηχανημάτων για τις νέες τεχνικές και εκπαιδεύει προσωπικό συμμετέχοντας σε σεμινάρια του εξωτερικού. Παράλληλα το 1998 μπαίνει στην διαδικασία απόκτησης του ISO 9002-EN 46002.

Από το 1999 έως και σήμερα επενδύει εκ νέου και αποκτά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως μηχάνημα συγκολλήσεων Laser, σύστημα ψηφιακής τεχνολογίας – CAD SYSTEM, μηχάνημα χρωματοληψίας, αντικαθιστά παλιό με καινούργιο μηχανολογικό εξοπλισμό, εκπαιδεύει προσωπικό συμμετέχοντας σε σεμινάρια και εκθέσεις παραμένοντας έτσι πρωτοπόρος στον χώρο.

Σήμερα, μετά από 63 χρόνια το εργαστήριο συνεχίζει με τον Μανώλη Λωρέντη, τον Αθανάσιο Σάλτα και την Δάφνη Λωρέντη.

Μαζί προχωρούν και στο επόμενο βήμα. Την παραγωγή του εργαστηρίου σε ψηφιακή μορφή, επανδρώνοντας το εργαστήριο με in house παραγωγή (σχεδιασμός & κοπή με μηχανήματα CAM 5 αξόνων) συνεργαζόμενοι με Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο σεβασμός στην ιστορία μας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία για την επιχειρηματική μας ύπαρξη και τα θεμέλια στην νέα εποχή.

Η φιλοσοφία μας επίσης παραμένει ίδια «ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ».

Top

Θέλετε πληροφορίες? Καλέστε 210 21 35 255

Ένας εκπρόσωπός μας, περιμένει να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας!